De nieuwe voorzitter van WVA introduceert zichzelf:

Mijn naam is Frans Veraart en woon, met mijn vrouw Thea, alweer ruim 30 jaar met veel plezier in Alphen aan den Rijn.

 Op dit moment ben ik nog werkzaam bij de MR Group, een jong bedrijf met een lange geschiedenis dat zich bezighoudt met dienstverlening aan eigenaren van en operators op boorplatforms, zowel onshore als offshore. Deze platforms boren naar olie en gas, maar zijn ook meer en meer actief in de geothermie.

De dienstverlening bestaat uit het doen van inspecties, geven van advies en trainingen. 

Mijn werkgebied is marketing en business development.

 Dat werk stopt formeel 1 januari 2025, maar ik verwacht 1 december de handen al wel vrij te hebben. Daarom begin ik m.i.v. 1 december als Voorzitter bij Stichting WerkVinden-Alphen

 In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag en als het weer het niet toelaat, ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of met een goed boek op de bank. Met Thea volgen we  dansles bij Cools. 

Tijdens een werkloze periode 8 jaar geleden, ben ik ook aktief geweest binnen het bestuur (als secretaris) van WVA en uit dit periode ken ik nog vrijwilligers van WVA die nu nog actief zijn.

Tijdens een wandeling voor de afgelopen zomer, kwam ik Nico Moen tegen, die mij wees op enkele vacatures bij WVA. Op dat moment was ik daar nog niet aan toe, maar na de zomer kruisten onze paden zich weer via vrijwilligersalphen en zag ik hier een goede invulling om na mijn pensionering sociaal actief te blijven. 

 Als jullie voorzitter wil ik graag met jullie werken aan het verder invulling en vorm geven van de nuttige activiteiten van WVA.

 Graag tot ziens of sprekens.