Wil je graag persoonlijk geholpen worden omdat je het zelf niet zo makkelijk kan en een ruggensteun met praktische tips kan gebruiken om aan de slag te gaan een nieuw baan te zoeken ? Dan is ‘hulp bij’ voor jou de oplossing. Je wordt persoonlijk begeleid bij het maken van een CV en/of een LinkedIn profiel. Maar ook bij het maken van een sollicitatiebrief. Door de persoonlijke begeleiding weet je
hoe je e.e.a. zelf kan uitvoeren, waar je op moet letten en waar de toekomstige werkgever op let. Zo verhoog je je kansen op een nieuwe baan. Je kunt hiervoor op dinsdag en woensdag op de inloopuren langskomen of bel voor een afspraak.
Zie ook op Hulp bij cv en sollicitatiebrief – WerkVinden (werkvindenalphen.nl)

Klik hier voor specifieke Tips voor je cv – WerkVinden (werkvindenalphen.nl)

Wie ben je, wat kan je en wat wil je? In welke richting ga je werk zoeken? Dat zijn vragen waar iedere werkzoekende tegen aan loopt. In deze workshop gaan we zorgen dat je een goed CV krijgt met de kwaliteiten die je al eerder hebt vastgesteld en aangepast op de branche waarin je werk zoekt. Bij deze workshop krijg je een CV sjabloon gratis (normaal €10,=.)

Een pitch, of, met de volledige naam “elevator pitch” is een boodschap van een minuut. Het is een belangrijk onderdeel van het solliciteren. Je moet je toekomstige werkgever in korte tijd ervan overtuigen dat jij de beste kandidaat bent voor die mooie baan. In deze workshop leer je om een passende en pakkende pitch te maken over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit op een wijze dat anderen direct interesse tonen in jou en je wellicht verder kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste baan. Zorg dat je weet waar je
kwaliteiten liggen: waar ben je goed in, waarom doe je dat graag en wat is je ervaring.

Tijdens deze workshop gaan we in op diverse methodieken om succesvol een sollicitatiegesprek te voeren. Hoe je authentiek en onderscheidend jezelf kan laten zien. Welke mindset je nodig hebt om het gesprek ontspannend te kunnen voeren. Hoe zorg je ervoor dat je blijft hangen bij je gesprekspartner en dat welke vragen jij moet stellen.
Wat zegt de coach:
− Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
− Ik help jou om in beweging te komen naar de baan én het leven wat bij jou past. Ik maak het verschil want jij bent Goud Waard!
− Ik daag je uit om veranderingen door te voeren zodat je meer je potentieel benut, zowel persoonlijk als voor je carrière.

Want werk waar je plezier en uitdaging uit haalt is minstens net zoveel waard als het salaris dat je elke maand bijgeschreven krijgt.

Een professionele fotosessie voor de profielfoto op je LinkedIn-account en je CV waarmee je het verschil maakt in je presentatie voor toekomstige werkgevers. Als je op zoek bent naar een baan geldt dat zéker voor je profielfoto op LinkedIn en CV. Een goede profielfoto geeft een eerste indruk van wie je bent en wat je uitstraalt, zowel professioneel als persoonlijk. Een professionele foto kan een wereld van verschil maken voor je presentatie naar de buitenwereld. Tijdens deze workshop ben je van harte welkom om een professionele profielfoto van je te laten maken. Je ontvangt drie profielfoto’s.

Ben je ook zenuwachtig tijdens het sollicitatiegesprek? Bij WerkVinden Alphen kun je sollicitatiegesprekken één-op-één oefenen met onze HR-adviseur en krijg je na afloop tips ter verbetering.

Je leert:

  • jezelf presenteren,
  • vragen kort en concreet te beantwoorden,
  • STAR methode,
  • zelf vragen te stellen.